Skip to content

Runojani englanniksi & Tiiliskivi & radio

tammikuu 16, 2014

Alankomaalaispohjainen Samplekanon-nettilehti julkaisi ensin K:n kanssa kääntämäni osaston Kronologista englanniksi, se on luettavissa täällä.

Tästä innostuneena Hilda Magazine julkaisi lisää Kronologia käännöksenä, minkä lisäksi sivustolla on huonosti tallentamani video, jossa luen runon suomeksi.

Kaikesta on kiittäminen Max Oravinin taannoin Babelsprech-sivustolle kirjoittamaa katsausta Poesian runoilijoista sekä Helsinki Poetry Connectionista. Teksti on saksaksi, mutta ilmeisesti Samplekanonin ja Hildan väki on kääntämässä sitä englanniksi.

Olen myös Tiiliskivi-ehdokkaana. Muut ehdokkaat ovat Tiina Lehikoinen, Hanna Hauru, Mika Rättö, Emma Puikkonen ja Marisha Rasi-Koskinen. Voittaja julkistetaan Tampereen kulttuuriravintola Telakalla järjestettävällä Tiiliskivi-klubilla lauantaina 15. helmikuuta. Tervetuloa siis sinne, luvassa ainakin jonkinlainen paneelikeskustelu.

Huomenna (16.1.14) olen vieraana Radio Classicin aamulähetyksessä, aiheena lienee Poesia. Arvioitu aika joskus kello yhdeksän maissa.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: