Skip to content

Twatter

Touko 5, 2013

Saska Saarikoski lienee oikeilla jäljillä HS:n Kuukausiliitteen (toukokuu 2013) Twitter-jutussaan, sillä syystä tai toisesta minäkin olen viime aikoina hivenen aktivoitunut sillä saralla. Melko vähän, mutta kuitenkin. Palvelu elänee vielä hetken renessanssiaan, vaikka puolisentoista vuotta sitten omaa Twitter-tiliäni perustaessani luulin hyppääväni uppoavaan laivaan. Twitter vaikutti aikansa eläneeltä palvelulta, jolla ei tehnyt yhtään mitään ja joka oli kaikin puolin torso (liian lyhyt analyysiin, liian sekava keskustelemiseen, tumblr-tyyliset kuvablogit olivat kiinnostavampia), mutta jonka halusin vielä kokea. Vähän kuin MySpace.

No hyvä, Twitter on edelleen(kin) lähinnä toimittajien ja kulttuurintuottajien pressiklubi, linkkienjakokanava ja turvallisen huumorin keskus. Eli jossain määrin sitä, mitä Facebook oli nuorille aikuisille vuonna 2007: fiinimmän oloinen Irc-galleria. Ja niinhän se on, että ajat muuttuvat: sekavat linkit olen Facebookin ilmaantumisesta lähtien jakanut lähinnä siellä (irkin lisäksi), sillä enää vuosiin ei ole tuntunut oikealta liittää niitä blogiin.

Oli miten oli, merkintäni tarkoitus lienee lähinnä se, että jos linkkivinkit, pikahuomiot ja sekava huumori kiinnostavat, kannattaa seurata Twitter-tiliäni. Blogini pysyy toki entisellään, eli tasaisesti taantuvana.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: