Skip to content

Miltä neliöt kuulostavat

huhtikuu 11, 2011

Fantastinen pieni musiikkiohjelma, jolla voi täyttää ruudukkoa, piirrellä ruutukuvioita ja hallita mustan ja valkoisen tasapainoa. Toisin sanoen satunnaisesti klikkailemallakin saa jamit aikaiseksi. Jos aktivoi jokaisen ruudun, on näytöllä välkkyvä kakofonia, täysi kohina, josta voi vähitellen pudotella säveliä ja huomata, miten jokin sävelkulku kaivautuu esiin.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. Hendri M. permalink
  huhtikuu 11, 2011 10:06 pm

  Mikä näissä nykysaiteissa on kun ei anneta arvoa sille kelle se kuuluu… viittauksia on kyllä muualle blogosfääriin muttei sit alkuperäiseen lähteeseen.

  Mut joo, ruudukko on nimeltään Tonematrix ja sen kehitti André Michelle, alunperin kai leikkikaluksi tyttärelleen. Alkuperäinen sivusto täällä (sis. myös ohjeet, esim. copy&paste ruudukkoon onnistuu) http://lab.andre-michelle.com/tonematrix

  Myös muita vastaavia löytyy, kuten http://lab.andre-michelle.com/tonewheels

  Huomoitavaa on myös André Michelin päivätyö kunnianhimoisen Audiotool -työkalun kanssa; selaimessa toimiva ohjelma, joka mallintaa yleisimmät & legendaarisimmat acid house vermeet efektien kanssa. Tsikidi tsekatkaas: http://burn-studios.audiotool.com/

  • huhtikuu 12, 2011 9:32 am

   Tattis infosta!

   Tekijänoikeuden heittävät tosiaan häränpyllyä netin kuvasivustoille. Jos lähtisi kaivelemaan tarpeeksi noita linkattuja blogeja, niin jostain alkuhämäristä saattaisi löytyä jotain mainintaa vermeen alkuperästä. Minäkin tosiaan törmäsin linkkiin tuollaisenaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: