Skip to content

Juoksevan kommentaarin välisoitto ja runorintamaraporttia

maaliskuu 23, 2010

Ai niin, Houdinin uni -lukupäiväkirja on toistaiseksi telakalla, sillä minulla ei ole kirjaa enää (kirjastossa oli varauksia) ja laiskuuskin iski. Mutta ehkä siitä tuli käsiteltyä "keskeisimmät aspektit." (Miten ellottavaa, ei noin voi sanoa.)

Vielä en osaa oikein sanoa mitä seuraavaksi "lähiluen" ja milloin. Se vaatii aina oman tilansa. Ihan viime aikoina olen lukenut lähinnä feminististä teoriaa (Sara Ahmed) ja Alessandro Bariccon Silkin, joka on ehkä kepein kirja ikinä. Välipalan ominaisuudessa olen lukenut CrimethInc.-kollektiivin Recipes for Disasteria ja David Mitchellin varsin vetävää ja hyvin kirjoitettua bildungsromania Black Swan Green. Sinänsä graduni on edelleen kaiken tiellä. Sitä on kasassa ehkä 20 liuskaa, mikä ei ole missään mielessä paljon. Toisaalta sitä kirjoittaisi hetkessä toiset 20 liuskaa lisää, jos minulla olisi itsehillintää ja elämälläni suunta.

Hetki sitten aikaani söi toisen kokoelmani kasaaminen, mutta nyt se on jo kustantamokierroksella. Sitä voi odotella aikaisintaan ensi vuonna. Kokoelman nimi alkaa, ainakin toistaiseksi, R-kirjaimella. Se on jo tässä vaiheessa paljon parempi kuin Ruumiita, mutta niin toisen kokoelman kuuluu ollakin.

Tein sen kuin ohimennen ja hyvin helposti. En tiedä kuuluuko niin olla. Toisaalta tein sen silloin tällöin ja pätkissä, kuten myös Ruumita.

Jos maailmallisen lihani tapaaminen kiinnostaa, niin lauantaina 27.3. olen Jyväskylän kirjamessuilla esiintymässä, Keski-Suomen kirjailijoiden (Kirjailijatalon) osastolla C-408 klo 15:30. Minun jälkeeni klo 16 esiintyy Harry Salmenniemi ja 16:30 Kristian Blomberg. Minua ennen Toivo Laakso ja Katariina Vuorinen. Ja niin edelleen.

Lopuksi vielä onnittelut: J.K. Ihalainen sai Eino Leinon palkinnon. Se meni hyvään osoitteeseen.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: