Siirry sisältöön

Esimerkiksi innovaatio/lex nokia, esimerkiksi Smeds

13 helmikuun, 2009

__b

__b

En tiedä olisiko näiden (ansiokkaiden) tekstien tulokulman kaltainen "kolmas taso" jo ns. oranssi taso aka AP-taso, aka analyysiparalyysitaso.

Ehkä ei vielä. Tarkoitan: 1) konservatiivitaso ("perustaso"), sitä vastaan 2) löysän meemikäs (uus)vasemmistotaso, jo(i)ta vastaan ja jo(i)sta kimmokkeen ottaen 3) syventävä "ajattelullisen avantgarden" taso (prekariaatti, ranskisfilosofian nykysovellukset, kaaosmagia, digimöhnä, non sequitur -huumori, ei-mikään-taso).

AP-taso on näiden jälkeen neljäs taso ja kaikki tasot sen jälkeen; se myöntää (tai vaihtoehtoisesti ei myönnä, mutta silti hakkaa päätään kilareissa seinään), että rakenteita voi kaivella melko pitkälle ja ironiaa vastaan voi heittää ironiaa (jos kohta on herännyt liikehdintöjä, jotka epäilevät, että superpallo-läpinäkyvässä-huoneessa-ironian kautta voi vahingossa lipsahtaa Totuuteen ja pystyä tirauttamaan muutaman kyyn/eleen), kunnes keskustelu/väittely/riitelysysteemi lopulta luhistuu itseensä ja psykoosiin, kuten ylilihavan lapsen luonnottomat kasvot katoavat imaisten keskipisteeseensä.

Tulee myös huomata, että kysymys on lähinnä jonkinlaisen esteettisen mielekkyyden melko pinnallisesta/pinnalliselta tuntuvasta tasosta, jos kohta spektaakkelissa nimenomaan estetiikka lävistää kaiken ja on kaikkein "moraalisinta".

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: