Skip to content

Here be munsters

lokakuu 2, 2008
tags:

No hyvä on, viime yönä näin unta vanhempieni asuinalueen, eli lapsuuteni ympäristön, läheisyydessä tallustelevasta 2-metrisestä nuoresta tytöstä. Hän laahasi jalkojaan ja piti päässään linnunpesämäistä rakennelmaa. Pyöräilin ylämäessä ohitse, hän hakkasi autotiellä pitkin, kaarimaisin piiskaelein päätään yläpuolelta metallipalkeista riippuvaan liikennemerkkiin. Merkki oli jonkinlaisilla ketjuilla kiinni, joten se antoi vähän periksi ja piirsi sekin omaa kaartaan. Jokaisen iskun jälkeen tyttö horjahteli ja keräsi itseään hetken, kasvot itkuunpuhkeamaisillaan, mutta pian verta tihkuva suu kääntyi arkaan hymyyn ja yläruumis valmistui uuteen iskuun. 

Tähänkin uuneen liittyi unilleni varsin yleinen motiivi: kykenemättömyys päästä pyörällä erityisen paljon tai nopeasti eteenpäin, vaikka kuinka polkisin. Niinpä matelin tytön ohitse, jonkinlaisessa loskatalvisessa lumihangessa. Lopulta ihmisystävällisyys voitti ja sanoin tytölle "ethän satuta itseäsi". Autot tuuttasivat, englantilaistyylinen omnibus oli vähällä ajaa tytön päälle. Vähitellen tyttö kiinnitti huomionsa minuun, alkoi hymyillä ja sanoi tykkäävänsä kivusta. Hän alkoi seurata minua, hoki "söpö Ville" ja vähitellen paljastui, että hän piti myös kivun aiheuttamisesta. Sain madeltua karkuun, lapsuuteni salaisia reittejä pitkin.

Pian saavuin lukiolle, valvetodellisuudessa jo puretulle ja toisella puolella kaupunkia sijainneelle. Siellä huomasin portailla istuvat, pitkätukkaiset kaksospojat, jotka olivat myös joutuneet tytön kanssa tekemisiin, he olivat tulleet tiellä minun perässäni. Tyttö oli hokenut söpövilleään ja käynyt toisen kimppuun. Kaksoset olivat selkeästi järkyttyneitä.

Palatessani asuinalueelle huomasin sinne tänne ilmestyneen liikennemerkkejä, joissa varoitettiin tytöstä. Niissä oli pitkää, käsiään laahaavaa olentoa esittävän siluettikuvan lisäksi teksti "Varokaa x:ää".

Olen unohtanut hänen nimensä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: