Skip to content

Race for the Prize

tammikuu 17, 2008

Uusin pelihankintani on Race for the Galaxy, armottoman tyylikäs ja (ainakin aluksi) monimutkainen scifikorttipeli, joka on samaa taktiikkaa  vaativaa jatkumoa San Juanin ja Puero Ricon kanssa. Itse asiassa pelimekaniikka on tiettyyn pisteeseen asti melko identtinen San Juanin kanssa: on tietty määrä vaiheita joista valitaan, kädessä olevilla korteilla maksetaan kortteja pöydälle, voittopisteitä kerätään, tuotetaan resursseja ja myydään. Kortteja on vaan paljon enemmän, samoin efektejä. Laajennusosiakin on luvassa.

Sniff, oikein sydän lepää kun pääsee scifistelemään ja rakentamaan imperiumia pitkin avaruutta, oli se sitten kuinka päälleliimattua tahansa varsinaisen pelimekaniikan kannalta. Melkein palaa vanhat hyvät Magic: The Gathering -ajat mieleeni, tosin sillä tärkeällä erotuksella, että erillisiä kortteja ja pakkoja ei tarvitse jatkuvasti ostaa, vaan koko peli on yhdessä pakkauksessa. Suomeksi ei vielä saa, jos tulee saamaankaan, mutta Lautapelit.fi oli ystävä tässäkin tapauksessa.

Ensimmäisessä pelissä sain molemmilta vastapelureilta turpaani kuin apina, mikä oli hauskaa, koska he olivat vielä enemmän pihalla kuin minä.

 
     

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: